Albert Sabater Pla

Inici    Biograf’a    Noveláles    Articles    Comprar   Contacte

Albert Sabater Pla

S’gueme en la
s redes sociales
  


   

Descontrol total.


1 de novembre de 2020


 
Per si no tinguŽssim prou amb les dificultats i entramats causats per la pr˜pia pandmia, cal sumar la nefasta, inefica i insuficient gesti— dels governs, tant el central, a qui sembla que li falta el valor suficient per deixar de fer pol’tica i comenar a exercir de govern i el catalˆ, que sembla navegar per una espcie d'ter corrupte en el qual tots volen ser el capitˆ i es concursa per veure qui fa la idiotesa mŽs gran.

Confinaments parcials que no ajuden de manera efica a combatre la pandmia, permissivitat gairebŽ absoluta als carrers amb individus que campen al seu aire sense mˆscares, fent grupets a les portes o voltants dels bars i colálegis oberts aliens a una realitat cada vegada mŽs crua, com si la cosa no anŽs amb ells. Aix˜ s’, amb absurds canvis d'horaris d'entrada i sortida cada dos per tres per escalfar un ambient ja de per si bastant caldejat, Žs clar, no sigui que el grup de pares cabrejats sigui nomŽs un.

Sembla que aquesta pandmia estˆ mostrant una part de la societat que criem nomŽs part de la literatura o de pelál’cules de Fellini, Hitchcock, Paco Martinez Soria o fins i tot Charlie Chaplin a "El dictador".
Sigui el millor o pitjor de cada un, el que estˆ clar Žs que ha mostrat una part de nosaltres que mai abans havia vist la llum.

I per si no fos poc, ara surten els ... (Žs millor no encasellar-los definir-los) cada nit a destrossar les ciutats.

Senyors, benvinguts a el descontrol. Pol’tic, social, escolar i per que no, de salut mental. Que tots facin el que els doni la gana!