Albert Sabater Pla

Inici    Biograf’a    Noveláles    Articles    Comprar   Contacte

Albert Sabater Pla

S’gueme en la
s redes sociales
  


   

Descontrol total. Segona part.


6 de gener de 2021


 
Velocitat de contagi disparada, morts a l'ala, UCIS de nou en alerta per alta ocupaci—, per˜ sembla que per als responsables de l'educaci— aquestes dades no s—n suficients per protegir els nens i les fam’lies. Un cop mŽs es demostra que l'educaci— continua sent un "aparcanens" perqu els pares puguin desplaar-se a treballar o fer-ho tranquils des de casa.
Els nens a la guerra, total, no es contagien igual, segons continuen mantenint alguns. I Žs que lluny de voler ser alarmista, les dades ens han estat molt favorables respecte a les dades de contagis entre els menors: MŽs de 30.000 alumnes positius, 3.000 docents (PAS i PAE) (Dades Educaci— a 21/12/20)

Per˜ tot i que les dades actuals tendeixen a un empitjorament global que pot arribar a ser de tal magnitud que no tingui precedents, un cop mŽs s'anteposa l'economia a la salut, a la vida.

Cal salvar el Nadal! S'ha repetit una i altra vegada per comerciants, restauradors, sector de l'oci ... ÀQuantes v’ctimes mortals s'haguessin evitat no "salvant" el nadal? I restringint l'aforament de manera estricta i efectiva en comeros, centres comercials ...? Per que les cues sense mantenir distˆncies en aquests negocis han estat una autntica conya i un insult per a totes les persones que han perdut la vida, a l'igual que la gesti— de tota la pandmia des del seu inici, mŽs propi de "Pepe Gotera i Otilio" que del govern d'un pa’s o una comunitat aut˜noma, per que en el que Žs gesti—, ni una ha estat a l'altura.

Ara com si es tractŽs d'una competici— per veure qui Žs mŽs inœtil tanquen comeros, gimnasos, restringeixen reunions familiars ... per˜ mantenen colálegis oberts, perqu naturalment els nens, docents i pares que els acompanyen s—n immunes i el virus els reconeix com a tals i no els infecta.

Si us plau, que posin a Mister Bean a dirigir els ministeris, conselleries i departaments de salut i educaci—, almenys ens riurem una estona, per que ara nomŽs fa venir ganes de plorar.