Albert Sabater Pla

Inici    Biograf’a    Noveláles    Articles    Comprar   Contacte

Albert Sabater Pla

S’gueme en la
s redes sociales
  


   

No, no ens en sortirem.


12 de gener de 2021


 
No, no ens en sortirem. En tot cas sobreviurem. Uns quants, no tots. Repetir com un lloro que ens en sortirem Žs una manca de respecte per tots aquells que han perdut la batalla contra aquesta malaltia tant cruel.

No, no ens en sortirem, en tot cas sobreviurem. Per que no tornarem a ser iguals que abans: ens faltaran el que han marxat, els que ja no tornaran: el pare, la mare, el germˆ, l«amic, el ve’É

No, no ens en sortirem per que aquesta pandmia no l«oblidarem mentre visquem, ni el dolor, ni la por, ni la incertesa, ni el dol, ni els que han marxat i ja no tornaran.

No, no ens en sortirem per que hem despertat del somni romˆntic de la vida. Ens ha despertat la gent insolidˆria sense mascareta, els que no han respectat els confinaments, les restriccions de mobilitat, la inutilitat pol’tica, les aglomeracions als comeros, als bars, a les escoles, les mentides dels governs, les vacunes que no arriben, les deficincies sanitˆries...

No, no ens en sortirem per que una part de nosaltres ha mort i no tornarˆ mai.
En tot cas aprendrem a viure amb el dolor, les absncies, els insolidaris, i tornarem a acceptar la inutilitat pol’tica, les aglomeracions, les mentides pol’tiques, les manques sanitˆries i educatives... en tot cas tornarem a dormir en un fals somni romˆntic de la vida.