Albert Sabater Pla

Inicio    Biografía    Novelas    Artículos    Comprar   Contacto

Albert Sabater Pla

Sígueme en la
s redes sociales
  


   

Quan l'educació (o la política)
es torna analfabeta.8 dęagost de 2020


 

Hi ha ocasions en quŹ intentar comprendre les accions de la política és bastant complicat.
És de suposar que les accions de les institucions, governades i dirigides per polítics o almenys sota la seva ombra, busquen sempre el benestar de la població, perė sovint s'ha demostrat que la pandŹmia que predomina a la política entre les que es troben l'estupidesa i el mal fer, condueixen a desastres de magnituds incommensurables.

Sembla que ara li ha tocat a la Conselleria d'Educació d'Andalusia prendre aquest relleu, el de l'desastre, el mal fer i per quŹ no, el de l'estupidesa política, aquesta última la més contagiosa.

La veritat és que a l'llegir l'article publicat per ABC Sevilla un calfred m'ha recorregut el cos i han envaēt la meva ment frases i pensaments com "ordeno i mano", "el que jo dic per sobre de tot" i "pels meus pebrots"

Sembla que a la conselleria d'Educació andalusa no li importa gens ni mica ni la seguretat dels nens ni la dels pares, ni tampoc la propagació, encara més si és possible, d'aquesta maleēda pandŹmia.

Senyors polítics, deixin de fer el cafre, d'amenaćar als pares, que prou por estem passant amb tot aixė com per enviar als nostres fills a l'escorxador. Una mica més d'empatia, i sobretot de sensatesa.
Deixin d'una vegada de fer de polític espanyol i comencin a ser persones, a treballar en favor de la població i del bé comú.
Ofereixin alternatives, les classes a distąncia, per exemple. Aixė és el que fa un bon polític: oferir solucions, no amenaces, perė suposo que per a algunes ments, aixė no entra en els seus plans, o potser, en les seves capacitats.