Albert Sabater Pla

Inicio    Biograf’a    Novelas    Art’culos    Comprar   Contacto

Albert Sabater Pla

S’gueme en la
s redes sociales
  


   

Que DŽu ens agafi confesats!


25 de maig de 2020


 

Aquest dilluns unes zones sanitˆries han entrat per fi en fase u i altres, mŽs avanades, ja gaudeixen dels privilegis d'haver entrat en la segona fase de la desescalada.

Imatges de passejos, bars, petits comeros i alguns centres comercials comencen a aparixer t’midament en els mitjans de comunicaci— i les xarxes socials fent gala de la preparaci— que tenen per encarar la nova arrencada de l'economia i vida social, que tot i que sabem que no tornarˆ a ser com abans durant molt de temps, almenys s'intenta aconseguir una mena de "marca blanca" que s'acosti el mˆxim possible al que ten’em abans.

Per˜ la realitat al darrera dels objectius de les cˆmeres Žs molt diferent: persones a menys de dos metres sense mˆscares, bars amb taules atape•des de persones, aix˜ s’, a dos metres l«una de l«altre, comeros que no respecten l'aforament... I Žs que la insolidaritat de molts ciutadans viatja al costat de la irresponsabilitat, i aquest c˜ctel Žs molt perill—s en la realitat del Covid-19.

Serem capaos d'observar correctament les noves regles de joc? Els empresaris duran al peu de la lletra les instruccions per protegir els treballadors i clients, o faran œs de la picaresca?

Esperem que aquesta ˆnsia per l'economia, necessˆria, es clar, si no sigui en detriment de la salut, de la vida. Que en aquesta ocasi—, el rescat de l'economia no es faci amb les nostres vides, aix’ com el dels bancs es va fer amb els nostres diners.

Que DŽu ens agafi confessats!